El Taller Del Barri – Acadèmia de Còmic

A El Taller Del Barri tenim tota mena de tallers vinculats amb el dibuix, entès en el sentit més ampli de la paraula: dibuix artístic, il·lustració, còmic, manga, animació, dibuix amb model, pintura, pirogravat…

A El Taller Del Barri tenim un espai per fer exposicions. No som una galeria, però ens agrada poder donar visibilitat a la gent del gremi i que, a la vegada, els nostres alumnes puguin veure de prop obres inspiradores. Ens esforcem per escollir un producte amb una alta qualitat gràfica i que sigui interessant. Volem contribuir a la difusió de la cultura a la ciutat de Girona.

El Taller Del Barri el formem Emma Pumarola, va estudiar il·lustració a l’EASD d’Olot (2001-2003), còmic a l’Escola Joso de Còmic de Barcelona (2003-2007) i Belles Arts a la Universitat de Barcelona (2009-2013). Des del 2016 treballa regularment per Establiments Viena, il·lustrant  cada any 5o 6 números de la revista infantil Globus. També treballa en el camp del disseny gràfic, l’animació i la creació de bandes sonores. Recentment acaba de publicar el llibre Els Enigmes del Beatusaure i la Bruixa de la Catedral (2018), dibuixat per Quim Bou i escrit i publicat per La Fal·lera Gironina, del que en va fer el color. I Sergi Vilarrasa, nascut a Girona, després d’estudiar arts gràfiques durant 4 anys a l’Escola de còmic JOSO a Barcelona, va començar la seva carrera com a artista realitzant encàrrecs privats com caricatures, posters o samarretes. Més endavant, ha participat en projectes de publicitat com dissenys per Bionbo Gastrobar o com a concept artist conjuntament amb Umami Video, fent l’storyboard i creant l’estètica general d’un anunci pel Rocambolesc.

 

 

Actualitat