DOODLE de Cristina Lliurat

DOODLE

Exposició de Cristina Lliurat

Inuaguració dissabte 5 de novembre a les 13:13h

Gargots inconscients, dibuixos sense atenció, aparentment sense valor, però que estableixen una estreta relació amb el subconscient.

Les llargues converses per telèfon solen afavorir que els interlocutors recorrin als dibuixos doodle, sobre qualsevol tros de paper, diari, agenda, etc. És un mecanisme per consolidar interiorment allò que estem sentint, però no veient.

El projecte Doodle és una instal·lació que recull petits dibuixos exposats juntament amb fragments de les converses, a partir de les quals han sorgit aquestes grafies.

Avui en dia, sense temps d’aturar-nos, sorgeix un nou format per emetre missatges instantanis a través de les noves tecnologies, les notes de veu. Aquesta nova forma de comunicació permet expressar-nos amb llibertat. Tot aquest material virtual queda enregistrat i genera un diari auditiu de pensaments, des dels més banals als més profunds, a través del qual podem fer una lectura general de les relacions del nostre entorn.

Cristina Lliurat treballa en l’àmbit audiovisual i de l’art urbà. La seva recerca artística és una eina d’autoconeixement.

Doodle és un projecte introspectiu i molt atrevit on es deixen al descobert emocions i sentiments. Una crítica a la nova societat sense intimitat.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya