Convocatòria oberta: Residència a La Volta (2023)

L’Associació Cultural La Volta gestiona el projecte La Volta de Sant Narcís, un espai per al creixement de projectes artístics i culturals en un estadi emergent de professionalització. La convocatòria s’adreça a persones o col·lectius interessats a desenvolupar una activitat d’autoocupació en l’àmbit creatiu: arts visuals o en viu, arts aplicades, gestió cultural, disseny, etc. i que, alhora, vulguin formar part d’un projecte cultural de barri que creix i es transforma gràcies a la cooperació, el talent i la implicació dels seus residents.

La Volta consta de quatre locals disseminats a la plaça de l’Assumpció amb espais de treball individuals, tallers i infraestructures compartides, i espais d’exhibició i distribució d’obra i producte. El projecte també disposa de diversos espais expositius i fa ús de la plaça de l’Assumpció per promoure activitats culturals i artístiques.

També, des de La Volta, es programen quatre esdeveniments anuals, les Jornades voltaiques, més enllà del format tradicional de mercat, per fomentar les disciplines artístiques dels residents i les línies de treball del projecte. L’objectiu consisteix a propiciar les trobades entre artistes i creadors emergents, residents del projecte o externs, amb professionals de referència, tot afavorint l’intercanvi de coneixement i experiència professional.

Termini de presentació de sol·licituds: dilluns 28 de novembre de 2022 a les 12 h

Durant el mes de desembre es farà l’avaluació dels projectes rebuts entre els membres de l’equip de coordinació (1 vot), una sòcia de l’Associació Cultural La Volta (1 vot) i una persona externa vinculada al món de l’art i/o a la cultura (1 vot). La residència començarà l’11 de gener de 2023.

Et pots descarregar les bases en pdf de la convocatòria aquí.

Cartell dissenyat per Xavi Casadessús a partir d’una fotografia de Mireia Ferrón

Per resoldre dubtes i/o presentar les propostes, escriviu-nos a info@femlavolta.cat

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya