Convocatòria oberta: residència a La Volta (2022)

L’Associació Cultural La Volta gestiona el projecte La Volta de Sant Narcís, un espai per al creixement de projectes artístics i culturals en un estadi emergent de professionalització. La convocatòria s’adreça a persones o col·lectius interessats a desenvolupar una activitat d’autoocupació en l’àmbit creatiu: arts visuals o en viu, arts aplicades, gestió cultural, disseny, etc. i que, alhora, vulguin formar part d’un projecte cultural de barri que creix i es transforma gràcies a la cooperació, el talent i la implicació dels seus residents.

La Volta consta de quatre locals disseminats a la plaça de l’Assumpció amb espais de treball individuals, tallers i infraestructures compartides, i espais d’exhibició i distribució d’obra i producte. El projecte també disposa de diversos espais expositius i fa ús de la plaça de l’Assumpció per promoure activitats culturals i artístiques.

També, des de La Volta, es programen quatre esdeveniments anuals, les Jornades voltaiques, més enllà del format tradicional de mercat, per fomentar les disciplines artístiques dels residents i les línies de treball del projecte. L’objectiu consisteix a propiciar les trobades entre artistes i creadors emergents, residents del projecte o externs, amb professionals de referència, tot afavorint l’intercanvi de coneixement i experiència professional.

Termini de presentació de sol·licituds: 20 de desembre de 2021.

Durant el mes de gener es farà l’avaluació dels projectes rebuts entre els membres de l’equip de coordinació (1 vot), una sòcia de l’Associació Cultural La Volta (1 vot) i l’artista Núria Güell (1 vot). La residència començarà l’1 de febrer de 2022.

Et pots descarregar les bases en pdf de la convocatòria aquí.

Cartell dissenyat per Xavi Casadessús

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya