Convocatòria oberta 2018-2020

L’Associació Cultural La Volta treballa per consolidar La Volta de Sant Narcís com a espai per al creixement de projectes artístics i culturals en un estadi emergent de professionalització. La convocatòria s’adreça a persones o col·lectius interessats a desenvolupar una activitat d’autoocupació en l’àmbit creatiu: arts visuals, gestió cultural, moda, joieria, disseny, arquitectura o artesania i que, alhora, vulguin formar part d’un projecte cultural de barri que creix i es transforma gràcies a la cooperació, el talent i la implicació dels seus residents.

La Volta consta de quatre locals disseminats a la plaça de l’Assumpció amb espais de treball individuals, tallers i infraestructures compartides, i espais d’exhibició i distribució d’obra i producte. El projecte també disposa de diversos espais expositius i una zona enjardinada a l’aire lliure per promoure activitats culturals i artístiques.

També, des de La Volta, es programen quatre esdeveniments anuals, les jornades voltaiques, més enllà del format tradicional de mercat, per fomentar les disciplines artístiques dels residents i les línies de treball del projecte. L’objectiu consisteix a propiciar les trobades entre artistes i creadors emergents, residents del projecte o externs, amb professionals de referència, tot afavorint l’intercanvi de coneixement i experiència professional.

Març: art i artesania.

Juny: il·lustració, animació i arxiu.

Octubre: bioconstrucció i disseny sostenible.

Desembre: disseny de producte i artesania digital.

Les sol·licituds rebudes fins al 15 d’octubre de 2019 tindran la resolució a finals del mateix mes. Les rebudes a partir d’aquesta data seran valorades més endavant quan hi hagi disponibilitat d’espais. No badeu!

Et pots descarregar les bases en pdf de la convocatòria a aquí.

Il·lustracions dels espais de La Volta per Marina Sáez

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya