CONVOCATÒRIA: instal·lacions artístiques

L’Associació cultural La Volta, en el marc de La Volta #31 dedicada al disseny de producte i l’artesania digital que tindrà lloc el dissabte 21 de desembre a Sant Narcís, convoca un concurs per a seleccionar instal·lacions artístiques exhibides o vistes des de l’exterior, a la plaça de l’Assumpció o als espais de La Volta.

La instal·lació pot ser lumínica, sonora, interactiva, audiovisual, escultòrica, etc. La temàtica és lliure però s’ha de relacionar i, o establir diàleg amb els entorns proposats.

La dotació total del concurs són 2000€ bruts. Les instal·lacions artístiques presentades han de tenir un pressupost màxim de 1000€ que contempli honoraris i producció, el mínim el proposarà l’artista o col·lectiu. El jurat valorarà si se’n seleccionen dues, tres o quatre en funció de la qualitat i el pressupost presentat.

Els/les interessats/des poden enviar el dossier de la instal·lació en format pdf on hi consti la descripció de la instal·lació i el procés de producció, fotografies i,o dibuixos que la il·lustrin i pressupost, així com una fotocòpia del DNI i un document amb el/s nom/s de l’artista o membres del col·lectiu, adreça postal i electrònica i telèfons de contacte a info@femlavolta.cat. Prèviament es pot posar en contacte amb els coordinadors de La Volta per veure els espais disponibles, escrivint un correu a la mateixa adreça electrònica.

Es poden presentar les propostes a partir del 16 de setembre fins el 15 de novembre de 2019 a les 00 h. El veredicte es donarà a conèixer a tots i a totes les participants el 29 de novembre via correu electrònic.

Podeu consultar les bases a aquí.

Fotos: Helena Roig (Gran Mercat de Nadal 2017). Instal·lació “Estoy más cerca de fundirme en una botella de vino que de entender todo esto” de Juan Righetti i acompanyament sonor de DABÚ/ Polymer Experience de Jan Barceló, Marta Lofi i Daniel Maalman.

Aquesta convocatòria ha rebut el suport de l’Ajuntament de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya