CONVOCATÒRIA: Instal·lacions artístiques a l’espai públic (2020)

L’Associació cultural La Volta, en el marc de les Jornades voltaiques que tindran lloc el dissabte 19 i el diumenge 20 de desembre a Sant Narcís, convoca un concurs per a seleccionar instal·lacions artístiques exhibides a l’espai públic o vistes des de l’exterior, a la plaça de l’Assumpció o als espais de La Volta.

La instal·lació pot ser lumínica, sonora, interactiva, audiovisual, escultòrica, etc. La temàtica és lliure però s’ha de relacionar i, o establir diàleg amb els entorns proposats.

La dotació total del concurs són 2500 € bruts. Les instal·lacions artístiques presentades han de tenir un pressupost màxim de 1250 € que contempli honoraris i producció,  sota el criteri l’artista o col·lectiu. El jurat valorarà si se’n seleccionen dues, tres o quatre en funció de la qualitat i el pressupost presentat.

Es poden presentar les propostes a partir del 20 d’octubre fins al 20 de novembre de 2020 a les 00 h. El veredicte es donarà a conèixer a tots i a totes les participants el 27 de novembre via correu electrònic.

Podeu consultar les bases a ConcursInstal·lacions_2020.

Instal·lacions seleccionades el 2019. Fotos: Andrea Pérez-Hita

Ecosistema Assumpció del col·lectiu Rizoma i Moving Universes de Jan Barceló.

            

 

Actualitat