Convocatòria d’instal·lacions artístiques per a ser exhibides a l’exterior (2023)

L’Associació cultural La Volta, en el marc de les Jornades voltaiques #47 d’Artesania Digital i Disseny de Producte que tindran lloc el dissabte 16 de desembre de 2023 a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís, convoca un any més el concurs per a seleccionar una instal·lació artística exhibida a l’espai exterior que es presentarà el mateix dia de les Jornades.

La dotació total del concurs és de 3500 € bruts. Per un costat, les instal·lacions artístiques presentades han de tenir un pressupost màxim de 2500 € que contempli els honoraris i la producció, segons el criteri l’artista o col·lectiu. Per un altre costat, afegim una bossa de producció extra d’entre 500 i 1000€ en funció de la complexitat del projecte a assessorar, que permet als artistes treballar la materialització de la seva obra gràcies a l’acompanyament d’un fabricador o artista digital o del mural per tal d’experimentar amb diferents materials i suports,  i alhora rebre el suport d’artistes i tècnics professionals en el procés de creació.

 La instal·lació pot ser lumínica, sonora, interactiva, audiovisual, escultòrica, muralista, etc. La temàtica és lliure, però la instal·lació ha de relacionar-se i, o establir diàleg amb l’entorn proposat, plaça de l’Assumpció del barri de Sant Narcís o espais exteriors de La Volta.

Es poden presentar les propostes a partir del 2 d’octubre fins al 20 d’octubre de 2023 a les 00:00 h a info@femlavolta.cat.

Sessions d’assessorament: del 25 al 30 d’octubre 2023

Els projectes que hagin tingut sessió prèvia d’assessorament amb l’equip de La Volta, tindran temps de presentar la proposta fins al 31 d’octubre.

El veredicte final es donarà a conèixer el 10 de novembre via correu electrònic. 

Podeu consultar les bases a aquí.

Podeu consultar el catàleg d’espai a aquí..

La convocatòria disposa del segell de bones pràctiques PAAC, “una marca de qualitat per a totes les convocatòries que segueixen uns principis bàsics que asseguren el treball digne de l’artista (…) i certifica que la convocatòria compleix les bones pràctiques en matèria de condicions laborals”.

 

Disseny cartell: Wacamole Studio a partir d’una il·lustració de Linette Mensen

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya