Cicle A Prop 2022 dins la Jornada voltaica #42

Cicle A Prop dins la Jornada voltaica #42

El cicle A prop és una programació cultural de petit format i de proximitat que vol mostrar les propostes dels creadors emergents de les comarques gironines. L’A prop arriba a diferents barris de la ciutat de Girona de la mà dels centres cívics, biblioteques municipals i l’Estació Espai Jove per apropar cultura i ciutadania.

En el marc de la Jornada voltaica #42 d’Il·lustració, Animació i Arxiu dos espectacles del Cicle A Prop inauguren el mes d’octubre.

 

Bicèfal Project

18 h. Escenari Plaça de l’Assumpció

Dos joves amics banyolins que, influenciats per Foo Fighters o Berri Txarrak, van decidir començar un duo de rock per poder tocar la música que a ells els agrada i reivindicar la vigència del rock a l’escena catalana. Aquest any encaren el seu primer gran llançament que veurà la llum el 2023.

Albert Costa: veu i guitarra. Julià Gratacós: bateria.

Cia. Impàs ANDARE

19:30 h. Plaça de l’Assumpció

Performance de dansa teatre de carrer que convida a conèixer les vivències de l’Imra, una noia que s’ha vist obligada a abandonar casa seva amb una única maleta plena de records i experiències viscudes, lluitades amb la gent que estima. Andare és un viatge emocionalment intens en el qual el públic viu en primera persona com és viure en una societat on acatar ordres és essencial per sobreviure. Respirar amb la inquietud de no saber si aquella bomba que ressona va directa a tu o no és el dia a dia.

Neus Masó Burch: intèrpret. Elena Masó Burch i Neus Masó Burch / cia. Impàs: direcció. Baowatt produccions: disseny espai. Gerard Canadell: il·luminació.

Organitzat per Ajuntament de Girona amb la col·laboració del Centre Cívic de Sant Narcís i l’Associació Cultural La Volta.

 

 

 

 

 

 

Actualitat