AULA VOLTA: arts, oficis i noves artesanies

ARTS, OFICIS I NOVES ARTESANIES

TALLERS de l’Associació Cultural La Volta

Dirigits a INFANTS I JOVES (de 6 a 18 anys)

Centres educatius de primària i secundària

 

La Volta és un projecte cultural de proximitat en clau contemporània situat al barri de Sant Narcís de Girona que consta de quatre locals a la plaça de l’Assumpció, recuperats i habilitats per acollir en residència persones o col·lectius amb propostes vinculades a l’art, l’artesania, el disseny i la cultura que tenen a disposició espais de treball individuals i compartits.

L’Associació cultural La Volta compta amb una comunitat artística interdisciplinària i heterogènia integrada, actualment, per nou projectes en residència i una vintena més de socis, les disciplines i els àmbits professionals dels quals són l’art mural, la il·lustració, la fotografia digital (analògica i experimental), l’audiovisual, l’art d’acció, les arts visuals, l’arquitectura, l’upcycling, l’art electrònic i digital, la fusteria, l’origami, l’art tèxtil, la recerca en bioplàstics, la ceràmica, la pintura i l’escultura.

El catàleg AULA-VOLTA està dividit en dues propostes formatives dirigides a l’alumnat d’entre sis i divuit anys dels centres educatius de la província de Girona:

1) Arts, oficis i noves artesanies és el programa de tallers impartits per la comunitat creativa i centrats en una gran varietat de pràctiques artístiques i artesanals.

2) Llenguatges artístics, tècniques i debats per a la reflexió compartida (ecologia, gènere i arts) és el projecte educatiu que  té com a objectiu acostar els coneixements teoricopràctics d’artistes i investigadors al professorat i l’alumnat mitjançant sis càpsules audiovisuals per estimular el debat entre la comunitat creativa i l’educativa sobre temes d’actualitat o d’interès cultural, emmarcats en assignatures o projectes curriculars.

I en aquest enllaç trobareu l’oferta de tallers de La Volta per a centres educatius del programa de La Caseta de l’Ajuntament

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Actualitat