Can Bocsam

Can Bocsam és una parella que es dediquen a crear articles per nens petits. Ho fan tot a mà i amb molta cura amb un resultat de gran qualitat. Algunes de les seves creacions estan fetes perquè menuts i grans puguin compartir moments especials d’aprenentatge i diversió. També els agrada incentivar les famílies per fer sortides i compartir projectes. La imaginació dels nens és molt gran i els conviden a deixar-la volar.

Tot va començar en el seu viatge de noces a Londres, allà troben un cor de fusta fet a mà. Tots els seus articles estan fets artesanalment un a un, cuidant així al màxim la qualitat. Intenten transmetre en cada article i en cada post els valors que tenen, els valors que els han anat modelant durant aquests anys i que tant valoren.

Tenen el taller a la falda del parc natural de Montseny, envoltats de natura i de pura inspiració. Per si algú s’ho pregunta, el seu nom va sorgir d’un joc de lletres amb els seus cognoms i el nom de la petita de la casa, que per desgràcia ja no està amb ells tot i que sempre formarà part de les seves vides i, per tant, de Can Bocsam. 

Web: https://www.canbocsam.com/

Instagram: @canbocsam 

Correu: info@canbocsam.com 

Actualitat