V25 | Plaça Assumpció, 25

És una de les antigues fleques del barri. L’espai que dóna a la plaça s’utilitza com a espai de distribució d’obra i productes, espai expositiu i tallers a més a més d’atenció al públic. Aquí es mostren i es venen els treballs dels residents. L’antiga rerebotiga està destinada a tallers, actalment acull els projectes en residència de Mireia Ferron, Joana Higuita, Agostina Laurenzano i Paula Clay, A més dels dos socis cooperants Juan Riguetti i la ccoperativa de consum del barri, Oli de Mosqueta. El pati posterior també s’utilitza com a espai de treball i magatzem. L’antiga cuina que dóna al pati es va transformar en un petit laboratori de fotografia, amb set per a fotografia de producte, insoladora per a realitzar serigrafies i ampliadora de negatius analògics.

L’establiment consta de tres peces de 15 m2, 15 m2 i 25 m2 amb una porta d’entrada que comunica amb la plaça Assumpció i una reixa metàl·lica que comunica amb un carreró d’ús veïnal, un bany d’1,66 m2 aproximadament i un pati. L’espai està condicionat amb un aparador i mobles per a ús expositiu, pica i taules de treball per a la restauració i un estudi de disseny.

Espai de distribució d’obra i producte,

És un espai on conflueixen tots els projectes en residència, per reunir-se, exposar i vendre els productes i obres realitzades. El seu horari: de dilluns a divendres de 10,00h. a 13,00h. i de 17,00h. a 20,00h.
També està oberta a artistes i artesans externs a la Volta que considerem adequats per la seva qualitat i que poden estar interessats a mostrar el seu producte i,o obra en el nostre espai.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya