Blau Spirit_ Ayelén Salerno

El taller de Blau Spirit d’Ayelén Salerno és una oportunitat per conèixer una tècnica fotogràfica antiga anomenada cionotípia, que té la finalitat de crear diversos objectes tant pràctics per la vida diària com bosses i motxilles ecològiques o “totbag”, així com objectes de col·lecció i d’ornamentació, com ara postals, quadres, etc.

L’experimentació en aquest tipus de fotografia es basa principalment en la matèria prima d’imatges, ja siguin analògiques o digitals. No obstant, també es poden reproduir dissenys, il·lustracions, dibuixos i fins i tot, es poden fer servir elements de la naturalesa (plantes, flors, fulles, etc) i objectes quotidians (arracades, fils, etc), entre d’altres.

Ayelén és una artista de la fotografia que ha dedicat la seva trajectòria professional a la seva passió, treballant en esdeveniments de tot tipus, utilitzant formats més tradicionals i altes que  s’endinsen en l’àmbit de fotografia artística. També fa classes, cursets i tallers que van des de allò més bàsic, passant per l’edició d’imatge i tocant diferents gèneres fotogràfics. Si teniu curiositat, passeu-vos pel seu perfil i gaudiu dels seus treballs a facebook i instagram.

Actualitat