B-15_ Projecte Exuviaes. Un paseo por mundos infamiliares, de Faktor i Lucila Sancineti

Dijous 14 de juliol a les 19:30 h a la plaça de l’Assumpció 15.

Projecte Exuviaes. Un paseo por mundos infamiliares és el resultat de la investigació que han estat duent a terme de Faktor i Lucila Sancineti durant la residència Konvent Zero 2022. Elles són un duet polifacètic i combinen tècniques tant analògiques com digitals per a crear dispositius a mig camí entre l’electrònica, els bioplàstics, el tèxtil, el sonor i el lumínic que ens proposen un altre univers possible.

Faktor

Ushuaia, Terra del foc (1988). Artista de nous mitjans, compositor i desenvolupador tecnològic. El meu treball s’alimenta de les tensions i contagis que sorgeixen de les hibridacions entre el natural i l’urbà, la tecnologia i l’orgànic. Exploro els límits i les possibilitats del so, la fotografia, el vídeo, l’escultura digital, la instal·lació.
Usant la tecnologia com a eina i la deriva com a motor, m’interessa construir organismes mestissos biotecnològics: paràsits que ocupen espais per teixir nous recorreguts, connexions i diàlegs mutants entre la cosa natural i l’artificial.

Lucila Sancineti (@lucilasancineti – lsancineti@gmail.com)

Buenos Aires (1990). És artista visual i docent de literatura. És llicenciada en lletres (UBA) i s’ha format en els tallers i clíniques d’Andrés Labaké, Leila Tschopp, Tulio de Sagastizábal, Pía Persia i Carolina Etchevers. Ha participat en el Programa d’artistes Manglar a la Galería Acéfala (2021) i en el Programa de Seminaris de la Galería Gachi Prieto (2019). Ha format part de mostres a Acéfala, Taller Paz Soldán, Otra Feria, Gachi Prieto, Ambos Mundos, CIC, Proyecto ‘ace, i també en el col·lectiu d’artistes Gansahumanidad, entre altres. Ha estat seleccionada en el Salón de Artes Visuales Félix de Amador (2019 y 2018) i premiada en el X Salón de Arte Contemporáneo de la Municipalidad de San Isidro (2016).

També ha realitzat projectes com a escenògrafa en el cicle Radar del Centro Cultural Recoleta (2018) i en el cicle Pequeña Voz – Teatro hecho con poesía (2017).


        

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya