Associació Be Artsy

L’associació “be artsy” és una organització sense ànim de lucre que treballa amb el projecte Rato Baltin (Galleda vermella) per millorar les condicions de vida de les dones al Nepal. El projecte Rato Baltin es centra específicament en la problemàtica de la pràctica cultural coneguda com a “Chhaupadi”, que implica l’aïllament de les dones durant la menstruació. “be artsy” busca empoderar, educar i emancipar les dones mitjançant diverses iniciatives, incloent programes educatius, tallers de formació, suport a la salut i al benestar i copes menstruals.

Mitjançant aquestes activitats, l’associació busca canviar les actituds culturals i socials que contribueixen a la discriminació de les dones en aquest context particular. També es dediquen a proporcionar suport pràctic, com ara educar en la necesitat d’instal·lacions sanitàries segures i recursos per millorar la higiene menstrual. A través d’aquest enfocament integral, “be artsy” pretén millorar la qualitat de vida de les dones al Nepal i contribuir a un canvi social positiu en la regió.

Treballem també amb dones vídues al centre de formació “Happy women” i fem mercats d’artesania feta per les voluntàries de l’associació com a sistema per a intentar obtenir fons per a continuar amb els projectes al Nepal.

https://beartsy.org/es/

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya