Amalia Vermell

Amalia Vermell neix el 2011 en un bonic estudi al centre de Barcelona. Darrere d’aquest nom s’amaguen dues joves joieres: Laia Adsuara i Pamela Pérez, graduades per l’Escola Massana entre 2008 i 2009. És llavors quan decideixen formar equip amb l’objectiu de dissenyar i produir les seves pròpies col · leccions de joies. Des de llavors han fet una llarg camí que les ha portat a obrir una botiga taller al barri de Gràcia de Barcelona el juny del 2017.

Amalia Vermell deixa enrere el luxe que representa la joieria clàssica per trobar un nou llenguatge basat en el procés creatiu. Peces que brillen sense ser diamants, ja que tenen llum pròpia. Resultats elegants, tot buscant la bellesa en la senzillesa. Cada joia és una combinació de sensibilitat, enginy i passió pel seu treball.

Amalia Vermell treballa amb edicions limitades i peces fetes a mà. Tenint en compte cada detall per garantir la qualitat de les peces finals, des del primer esbós fins als acabats. Tota la producció es realitza al seu taller i col · laboren amb proveïdors locals perquè creuen en els productes de proximitat.

http://www.amaliavermell.com/

Actualitat