Aleix Font

Durant quatre anys va estudiar Belles Arts a Barcelona però va decidir interrompre els seus estudis per viatjar a Brasil, país en el qual comença a experimentar amb la pintura de gran format i el món del graffiti. Quan torna decideix reprendre els estudis universitaris però en aquesta ocasió escull una altra disciplina: la Pedagogia, i més endavant es canvia a Filosofia. Mai arriba a llicenciar-se perquè prefereix seguir aprenent de forma autodidacta.

Des de ben petit, comença a experimentar amb la creació plàstica però no és fins als 20 anys que realitza la seva primera exposició individual a Sabadell, la seva ciutat natal. Actualment resideix a Salt i durant aquest any ha rebut un impuls creatiu amb una residència artística a La Volta, la realització de diverses exposicions a ciutats com Madrid, Sabadell, Girona, Banyoles, etc. i la participació a esdeveniment d’art urbà com Madrid Street Art Project, Baybay Fest, Rockit Madrid, Inund’art, etc.

Les creacions i accions artístiques de l’Aleix estan basades en una recerca incessant sense final. La importància dels colors i el simbolisme dels objectes quotidians, instruments per a expressar reflexions íntimes que parlen del món, de la humanitat, de les relacions entre nosaltres i el nostre entorn, etc.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya