Noia nua

Alba Jovani

Alba Jovani neix a la ciutat de Barcelona el 1981. Els seus pares eren amants de la fotografia i tenien un laboratori de blanc i negre a casa. Ella passava les tardes mirant cintes de Súper 8 i milers de fotografies. Amb només sis anys, va guanyar el primer concurs de fotografia a l’escola. El que no sabia en aquell moment, és que aquesta modalitat artística l’acompanyaria tota la vida. 

L’any 2004 va iniciar els seus estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) de Barcelona, que va finalitzar l’any 2008, especialitzant-se com a fotògrafa de nu amb en Manel Esclusa com a professor.

En finalitzar els estudis va anar a viure a Itàlia on va continuar estudiant al Centro Sperimentale di Fotografia Amici di Carlo d’Ancona, on va aprendre noves tècniques per revelar en diferents suports.

Actualment, el seu treball fotogràfic està marcat per un fort simbolisme melancòlic, en què a través de la natura i els nus, pretén que les seves imatges expliquin una història personal d’una manera poètica, sense necessitat de posar-hi paraules. La intenció de l’autora és que l’espectador trobi la seva pròpia història.

A més del seu treball personal, també es dedica professionalment a la fotografia gastronòmica, realitza tallers de fotografia i porta a terme projectes socials que combinen art i fotografia. Podeu trobar més informació a la web: www.albajovani.es

Noia nua

Fulles amb gotes d'aigua

Actualitat