Alba Falgarona (Wäwä Illustration)

Per a l’Alba l’art sempre ha estat un mitjà per expressar-se.
Comença a dibuixar des de ben petita, sempre com a eina per construir nous mons, una manera de viatjar a països imaginaris i sobretot per dir el que passa dins seu i per amagar-se de la realitat quan no li agrada.
Per ella l’art és una manera de connectar amb les emocions, amb les pors, i un mitjà d’autoconeixement. Li agrada pensar que de la mateixa manera que ella es pot conèixer a través de l’art, també pot ajudar a tothom qui observi les seves obres perquè les emocions són universals.

Comença Belles Arts a Barcelona però no acaba la carrera, tot i que és allà on descobreix el món de la il·lustració i quan comença a treballar de manera autodidàctica. Amb els anys ha anat polint l’estil i la tècnica i fent-se el seu lloc dins del món professional de la il·lustració sota el nom de Wäwä illustration.

Com a Wäwä illustration ha realitzat nombrosos projectes editorials, expositius i personals, on sempre intenta deixar una part de la seva experiència vital. Actualment es dedica totalment a la il·lustració, tot compaginant projectes de comissariat, projectes personals i també a l’educació artística realitzant cursos i tallers per a nens i nenes.

http://www.lawawa.net/

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya