Taula rodona: Les oportunitats dels professionals de la il·lustració i les arts visuals en el món dels videojocs

Dissabte 2 d’octubre, a les 12 h (La Volta #37)

Plaça de l’Assumpció (espai cúpula)

Les dades econòmiques no poden ser més clares: any rere any el sector del videojoc creix a Catalunya. Ara bé, tot i tenir un sector amb un gran creixement les empreses treballen amb equips petits i la dificultat per absorbir tots els professionals qualificats en aquest camp es fa més i més difícil. Quin és el futur per a les indústries creatives vinculades a la creació de videojocs?

En el marc de les 37# Jornades Voltaiques, l’Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC*) torna a col·laborar amb l’Associació Cultural La Volta i l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya, per oferir una taula rodona que pretén analitzar els vincles i les oportunitats que pot representar el sector del videojoc per als/les professionals de la il·lustració i les arts visuals. Mirarem de veure com s’accedeix a aquesta indústria estratègica que es troba en plena expansió i els vincles que hi ha entre aquests dos mons creatius.

Amb la participació de Laia Arqueros (artista visual), Marc Angrill (director de Lúdica, revista digital especialitzada en videojocs) i Natalia Carminati (artista multimèdia), i la moderació de Xavi Ramiro (president de l’APIC)

* El PECT ICC és un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Formulari d’inscripció.

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya