50è aniversari de l’escola Àgora de Sant Narcís

Dissabte 28 de maig, l’Escola Àgora de Sant Narcís celebra el 5oè aniversari, i entitats i col·lectius de Sant Narcís hem organitzat diferents activitats per felicitar aquest mig segle d’educació pública al barri. A partir de les 9:30 l’escola obre les portes i ens convida a participar a la gimcana i a la xocolatada i. alhora, gaudir amb les actuacions en directe i l’arrossada popular.

Ho organitza: Escola Àgora

Amb la col·laboració i organització de: Fundació Mifas, Casal La Patuleia, Afa Àgora, Associació de veïns i veïnes de Sant Narcís, Associació cultural Bèlit, Origen Girona: associació excursionista i cultural, Associació cultural La Volta i Centre cívic Sant Narcís.

Aquests són les dues proves que hem programat a La Volta en el marc de la gimcana organitzada amb altres col·lectius:

ESTAMPACIÓ I FUSTA, de Mailén Navas i Iraia Mir

En aquesta prova es crearan segells senzills i es faran servir materials domèstics per a ser estampats per mitjà de diferents jocs i experiments. També coneixerem millor la fusta, no només per facilitar l’estampació dels segells, sinó també com a base on estampar i jugar, tot combinant el color de la tinta, el dibuix del segell i la textura de la fusta.

BUSCANT L’EQUILIBRI, de la muntanya Voladora (Andrés Siri)

Aquesta prova consisteix a treballar i pensar entorn del concepte de gravetat, sobre com els objectes, els cossos, la naturalesa i el nostre entorn estan subjectes a la gravetat, també els moviments, el creixement, les construccions i l’equilibri estan subordinats a aquesta força misteriosa i invisible. Mitjançant troncs, pals petits provinents del mar i altres materials, farem jocs amb el cos i construccions vertiginoses, tot buscant sempre l’equilibri.

CARTELL I PROGRAMACIÓ de la Festa d’aniversari de l’Escola Àgora:

 

Actualitat