Marta Huguet

El seu recorregut artístic comença a l’Escola d’Art de Vic on s’ inicia a la Pintura i les arts visuals, investigant diferents tipus de suports i tècniques, la seva mirada es centra en l’exploració de l’inconscient i la crítica social en les seves instal·lacions.

Actualment la seva recerca artística es centra en l’àmbit de les cartografies, mapes i extensions de color que s’ apropen al territori i a la formalitat del recorregut. Posant èmfasi en l’ experimentació plàstica envers estructures orgàniques i urbanes. En el seu últim projecte “Construcció de l’ espai” s’ inicia un camí d’investigació conceptual envers art-societat-context-política que respon a la necessitat de comprensió de diverses formes d’ apropiació de l’ espai públic en l’actual context social.

Paral·lelament ha treballat i coordinat diferents projecte dedicats al cinema, la música, l’activisme i les arts plàstiques ( Festival les nits Orientals, Festival de Cinema de Crítica Social Protesta, Cicle experimental de musica i arts visuals; Híbrid entre d’ altres..) Recentment ha coordinat la producció d’exposicions i esdeveniments de l’ espai expositiu de la Fàbrica de Creació La Escocesa, desenvolupant el projecte de laboratori artístic experimental.

Destaquem:

CONTACTE

Plaça Assumpció, 22 

Sant Narcís, 17005 Girona 

+34 610033833 

info@femlavolta.cat

SEGUEIX-NOS

      

FES-TE AMIC!

HO ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

AMB EL SUPORT DE

COL·LABORA