La Volta #32: art i artesania

La Volta, el projecte cultural del barri de Sant Narcís que acull en residència a més de deu artistes, artesans i creadors, celebra la seva 32a edició a la plaça de l’Assumpció el dissabte 14 de març de 10 a 19 h.

En aquesta ocasió hi hauran més de 20 parades vinculades a la recuperació d’oficis i tècniques artístiques que, treballades des de la sostenibilitat i allunyades dels processos industrials de fabricació, impliquen un coneixement específic de cada tècnica. Es tracta d’àmbits sorgits del treball manual, tot aportant un major al·licient en el disseny i la producció d’objectes funcionals i, o decoratius.

Enguany es renova la col·laboració amb el Black Music Festival i a les 12 h pujarà a l’escenari la banda Karamba que fusiona el txa-txa-txa, el boogaloo, la timba i la salsa, amb el rap i el hip-hop. I a més a més, des de La Volta es pretén fomentar la trobada entre professionals i és per això que es programaran activitats pedagògiques, algunes en col·laboració amb l’Associació Azahara, i també conferències per apropar i compartir el coneixement i l’experiència laboral del sector. En l’àmbit expositiu comptarem amb l’obra escultòrica i les il·lustracions de l’artista Laia Arqueros, el projecte d’art tèxtil Transparències de Paula Clay, presentat a l’edició de 2019 del Festival Inund’art i guanyador de la Menció Especial d’Art Jove promogut per la Coordinadora de Joventut de Girona, així com amb la instal·lació de l’arquitecte Andrés Siri a l’espai expositiu 22.

Fotos: Carles Palacio

Destaquem:

CONTACTE

Plaça Assumpció, 22 

Sant Narcís, 17005 Girona 

+34 610033833 

info@femlavolta.cat

SEGUEIX-NOS

      

FES-TE AMIC!

HO ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

AMB EL SUPORT DE

COL·LABORA