La Volta #31: disseny de producte i artesania digital

La Volta #31: disseny de producte i artesania digital

Dissabte 21 de desembre, de 10 a 20 h

Plaça de l’Assumpció (Sant Narcís, Girona)

Edició especial de Nadal amb més de 20 parades dedicades a promoure la venda de productes funcionals i decoratius de creadors que combinen l’artesania tradicional amb els avenços tecnològics i digitals, el disseny de qualitat i la innovació creativa. Així mateix, des de La Volta, es vol seguir fomentant el contacte directe entre creadors i visitants, el consum responsable i de proximitat, i fer de la plaça de l’Assumpció un node cultural i comercial de referència a la ciutat. Enguany iniciem una col·laboració molt especial en l’àmbit musical amb NEU!, el Festival no Internacional de Música i altres Arts, que presentarà la seva pròxima edició a La Volta amb el concert del duet Kids From Mars.

En aquesta ocasió tindrem la taula rodona sobre fabricació digital on participaran LabGi, Ateneu de Fabricació les Corts i Fusteria digital, organitzada en col·laboració amb el PECT ICC de Girona. Durant tota la jornada es programen els tallers impartits per La Perra Laika, De Mans a Terra, Instruments Trastocats, Fedac Wolvineers i gaudir de l’espai de joc per a la mainada cortesia de Tell Fusta. També es podran veure les instal·lacions artístiques dels tres projectes seleccionats per concurs públic: Jan Barceló, Col·lectiu Rizoma i Ívida Cynara.

I en l’àmbit expositiu, el para dissenyador i professor Oscar Guayabero presentarà una selecció de projectes de les estudiants Agostina Carla Laurenzano i Noellia Becerra de la Roca Lema del postgrau d’Arts Aplicades Contemporànies de l’Escola Massana, i també es podrà veure la instal·lació de Bussoga (disseny i ceràmica). Acabarem la jornada amb el concert festiu de Chamán Rumbero, veniu a fer La Volta!

Fotos: Carles Palacio

Mercat de Nadal de La Volta a la Plaça de l’Assumpció de Sant Narcís, Girona. 23 de Desembre 2018. /Carles Palacio

Actualitat

   

L’Associació Cultural La Volta forma part de Xarxaprod, la Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya