La Volta #31: disseny de producte i artesania digital

La Volta #31: disseny de producte i artesania digital

Dissabte 21 de desembre, de 10 a 20 h

Plaça de l’Assumpció (Sant Narcís, Girona)

Edició especial de Nadal amb més de 20 parades dedicades a promoure la venda de productes funcionals i decoratius de creadors que combinen l’artesania tradicional amb els avenços tecnològics i digitals, el disseny de qualitat i la innovació creativa. Així mateix, desde La Volta, es vol seguir fomentant el contacte directe entre creadors i visitants, el consum responsable i de proximitat, i fer de la plaça de l’Assumpció un node cultural i comercial de referència a la ciutat. 

En aquesta ocasió comptarem amb la xerrada de la dissenyadora i investigadora Cristina Noguer que ens parlarà sobre la fabricació digital i els nous reptes del disseny contemporani. I en l’àmbit expositiu, el paradissenyador i professor Oscar Guayabero presentarà una selecció de projectes de fi de curs dels alumnes del postgrau d’Arts Aplicades Contemporànies de l’Escola Massana, i també es podrà veure la instal·lació de Bussoga (disseny i ceràmica).

Si voleu participar-hi, ens podeu enviar una proposta que inclogui una descripció del vostre treball i, o producte i un parell d’imatges a info@femlavolta.cat i també especificar quina modalitat preferiu:

Parada pròpia: 15 €

Parada La Volta: 20 €

Fotos: Carles Palacio

Mercat de Nadal de La Volta a la Plaça de l’Assumpció de Sant Narcís, Girona. 23 de Desembre 2018. /Carles Palacio

Destaquem:

CONTACTE

Plaça Assumpció, 22 

Sant Narcís, 17005 Girona 

+34 610033833 

info@femlavolta.cat

SEGUEIX-NOS

      

FES-TE AMIC!

HO ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

AMB EL SUPORT DE

COL·LABORA