+SIGNATURA RERUM _ Marc Padrosa

“Retornar laboriosament el sentit pres a les coses és anar a l’encontre del que rau més enllà dels mots, llegir i rellegir la natura muda i davant la gran fal·làcia de la desmaterialització retornar al cos, als processos vius preliminars i sobretot, cercar les Mares com diu Faust a Mefistòfil, quan li pregunta desafiant, a on vas? i Faust contesta: al principi dels principis, d’allí d’on provinc. Caldrà doncs esborrar amb més foc la nostra signatura, esdevenir prop l’U i en la generació del món.”

Amb aquest text emmarca l’escultor Marc Padrosa l’exposició del seu darrer treball +SIGNATURA RERUM; un work in progress on l’artista investiga i experimenta en el camp híbrid entre la química i la creació artística. Una exposició  mutant on l’artista anirà mostrant els resultats de la seva recerca alquímica i que es podrà visitar a l’espai de La Cova (Plaça de l’Assumpció, 15) del 9 de març al 24 de maig de 2019. Cada divendres de 17 a 20 h visita comentada a l’exposició amb la presència de l’artista.

La inauguració va tenir lloc el dia 9 de març a les 13:13h dins la jornada voltaica La Volta #28 _ Edició especial Black Music Festival.

Destaquem:

CONTACTE

Plaça Assumpció, 22 

Sant Narcís, 17005 Girona 

+34 610033833 

info@femlavolta.cat

SEGUEIX-NOS

      

FES-TE AMIC!

HO ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

AMB EL SUPORT DE

COL·LABORA