Delphine Labedan

Actualment coordinadora i professora de dibuix de l’Escola Municipal de Belles Arts (EMBA) de la Vila de Salt des de 2006.
Llicenciada en Historia de l’art per a la Universitat de Pau. Resideix a les comarques Gironina des de l’any 2005.
L’any 2000 vaig iniciar els estudis d’arts plàstiques (Universitat de Bordeaux) on vaig assolir el DEUG (Diploma d’Estudis Universitaris Generals). L’any 2002 vaig completar els meus estudis amb una carrera universitària d’història de l’art. L’any 2003 vaig assolir el DEUG d’història de l’art a la Universitat de Pau. Aquests estudis m’han permès aprofundir sobre l’art i la societat. El treball de recerca de fi de carrera (Maîtrise, 2005) el vaig realitzar sobre l’art contemporani i la seva recepció (l’evolució de la figura del cos humà i les seves deformacions dins la història de l’art).
Pel que fa al treball artístic m’agrada utilitzar els grans suports (Paper, tela o fusta) emprant diferents tècniques com l’aquarel•la, el carbó, els pastels, el collage, la tinta i l’acrílic amb una preferència per la tècnica mixta. Dins el camp de l’educació, formal i no formal, he tingut la oportunitat de treballar com educadora d’arts plàstiques dins el sistema educatiu francès i dins el camp de les associacions ensenyant pintura a joves de 14 i 15 anys.

http://www.delphinelabedan.com

Destaquem:

CONTACTE

Plaça Assumpció, 22 

Sant Narcís, 17005 Girona 

+34 610033833 

info@femlavolta.cat

SEGUEIX-NOS

      

FES-TE AMIC!

HO ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

AMB EL SUPORT DE

COL·LABORA