DE PUTAS: Un ensayo sobre la masculinidad amb Núria Güell i Cristina Llanos

“De putas” és un treball que obre portes a la reflexió del que és la masculinitat des de la visió que tenen dels homes un col·lectiu de treballadores sexuals i que s’ha materialitzat en un documental.

La Volta #29: il·lustració, animació i arxiu.

Presentació: 8-06-2019 a les 18:30 – 19:30 h

Núria Güell, l’artista de Vidreres de projecció internacional, ens presentarà a La Volta #29 un dels seus darrers projectes que ha portat a terme amb la il·lustradora Cristina Llanos, també coneguda com a Nikita Rodriguez.

La plataforma internacional Frieze en un dels seus articles preguntava a Núria Güell quina importància té l’art com a forma de protesta; en resposta ella formulava: “Per a mi, l’art mateix és una forma de protesta”,  “…evito les consignes…. Busco crear aliances inesperades, obrir les esquerdes d’allò que se’ns imposa, obligant-nos a prendre posició.” És des d’aquesta perspectiva que s’articula el projecte que ens venen a presentar. Un treball que obre portes a la reflexió del que és la masculinitat des de la visió que tenen dels homes un col·lectiu de treballadores sexuals i que s’ha materialitzat en vídeo de gran format, que ha estat exposat al MUSAC 2018 i en el llibre il·lustrat homònim al projecte: “De putas, un ensayo sobre la masculinidad”.

Destaquem:

CONTACTE

Plaça Assumpció, 22 

Sant Narcís, 17005 Girona 

+34 610033833 

info@femlavolta.cat

SEGUEIX-NOS

      

FES-TE AMIC!

HO ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

AMB EL SUPORT DE

COL·LABORA