Cuina silvestre per despertar els sentits

Des de Milfulles promovem una cuina basada en productes vegetals de proximitat i de temporada, ecològics i elaborats amb amor.

A més dels productes de les nostres hortes hi trobareu també uns ingredients especials. I és que la Natura és tan generosa que ens procura aliments excepcionals sense necessitat d’haver-los de cultivar; són les plantes silvestres, una font meravellosa de nutrients: minerals, sucres, vitamines… excel·lents aliades que creixen ufanes de forma espontània a les vores dels camins, als prats… esperant a ser descobertes.

I el toc que li conferirà una personalitat pròpia a la nostra cuina: les plantes aromàtiques i medicinals: menta, orenga, farigola, tarongina… aromes imprescindibles per al nostre benestar, per gaudir de l’alquímia de la cuina… pura màgia… pur plaer… salut i amor.

EL MENÚ

ENTRANTS:

>> Patés vegetals de remolatxa i de carbassa amb aromes de sotabosc

PRIMER PLAT:

>> Amanida Milfulles multi vitamínica amb vinagreta assolellada

>> Crema de porros i espinacs al toc de fonoll pre-primaveral

SEGON PLAT:

>> Mandonguilles de cigrons amb malva silvestre banyades amb salsa i rumba

POSTRES:

>> Mousse de poma empordanesa amb crema de garrofa (o sense)

Actualitat