Anna Mitjà

Realització i muntatge (i balla per afició) amb dos projectes creatius: Cine bailado i Archivo bailado.L’Anna Mitjà es mou per commoure. Graduada en Comunicació Audiovisual i postgraduada en Art Contemporani, explora el tractament del moviment i el detall en les seves peces, sota el nom de Cine bailado – un sobrenom batejat per Isaki Lacuesta-. Cine bailado es mou entre la dansa audiovisual (teasers d’espectacles, vídeodansa, documental), habitualment amb la cia. Impàs, i d’altres tipus de realitzacions i muntatge com la ficció, el documental, aftermovies i espots.

També es mou per l’àmbit de la pedagogia impartint tallers i visites guiades al Museu del Cinema de Girona, amb l’estudi de comunicació FANG, i en d’altres institucions.

Recentment s’ha llançat a escriure el seu primer llargmetratge de ficció La isla de Rita, finançat per la beca Kreas de l’Ajuntament de Girona, després del seu debut en llargmetratge documental, Amb poc, produït en el marc del Bòlit Mentor 2015-16. Ha treballat amb els cineastes Isa Campo i Isaki Lacuesta, Pere Vilà i en la direcció artística de Les amigues de l’Àgata.

Archivo bailado, neix al V22 de La Volta i és l’altre projecte creatiu de l’Anna. És un servei per commoure amb films d’històries personalitzades i creades a partir d’imatges d’arxiu i noves filmacions, en format regal, promoció o invitació.

Durant la seva estada a La Volta, realitza també la cobertura audiovisual de l’activitat i artistes de La Volta i desenvolupa els tallers de Filmar el moviment i de Film-regal amb imatges d’arxiu.

Més info a www.annamitjacomas.com

Destaquem:

CONTACTE

Plaça Assumpció, 22 

Sant Narcís, 17005 Girona 

+34 610033833 

info@femlavolta.cat

SEGUEIX-NOS

      

FES-TE AMIC!

Mai enviarem spam o donarem aquesta adreça

HO ORGANITZA

UNA INICIATIVA DE

HO COORDINA

COL·LABORA  /  PATROCINA